Ангел Стойков: Трябва да се представим по най-добрия начин! Никой не те пита дали си готов

0
chernomoretz (17)

„Очаквам сериозен двубой срещу един добър съперник, какъвто е Марек. Те са отбор, който спечели безапелационно промоцията си за Втора лига“, обяви треньорът на Черноморец Ангел Стойков пред „Мач Телеграф“. Днес „акулите“ приемат дупничани на „Лазур“ в първата си среща при завръщането си сред професионалистите. Двубоят е от 18:30 часа.

„Имат добри играчи с опит. Имат и изграден стил на игра. Това ни амбицира допълнително и всички чакаме с нетърпение първия съдийски сигнал. Надявам се на един положителен резултат“, продължи Стойков.

„За нас времето за подготовка и селекция беше изключително кратко. За 15-20 дни трябваше да сглобим отбор, а това е твърде кратко време. Имаме нужда да подобряваме още много неща. Когато излезеш на терена – никой не те пита дали си готов, или не си. Ние трябва да се представим по най-добрия начин. Това е първи мач и е важен за нас. Марек са обиграни и нямат много промени в състава, който спечели тази промоция. Привлякоха класни попълнения. Момчетата са в добро настроение и чакат първата среща с нетърпение. Има голямо желание в тях и се надявам да го покажат това и на терена. Плюс това започваме пред собствена публика, а от доста време вече не са се играли професионални мачове в Бургас“, завърши той.