Анелия Златкова спасява Нефтохимик

2

Желязната дама на бургаския футбол Анелия Златкова ще плати една заплата на футболистите на Нефтохимик, научи KotaSport.com. Тя е имала днес сеща с играчите и е дала гаранциии, че утре ще им бъде платено едно месечно възнаграждение. Става въпрос за парите, които се чакат за месец август. Разговорът е бил открит и честен, като са коментирани много от настоящите проблеми на тима.

Златкова е обещала и премии за отбора за срещите с Хебър и Янтра, съобщиха още наши източници от кухнята на отбора. Тя ще даде и заплатите за септември, но това ще стане след 20-то число на следващия месец.

Златкова бе отстранена от Съвета на директорите на клуба преди броени дни. Това стана на Общото събрание, което се проведе на 20 октомври. В момента в Съвета са Костадин Джамбазов, Весислав Илчев и Андрей Рунчев. За изпълнителен директор бе избран Костадин Джамбазов.

В същото време Анелия Златкова има готовност да вземе акциите на дружеството, нещо което бе гласувано от местния парламент преди месец. На този етап обаче това е невъзможно заради процесуални пречки. Въпреки, че дамата официално не е част клуба, тя в момента е единственият субект, който осигурява пари за закъсалия тим.

loading...
0 0 vote
Article Rating
2 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Акула
Акула
1 месец по-рано

Смърт за мазута! Джамбазов – мангал!!!!

Лъжа!
Лъжа!
1 месец по-рано

Заплатите са платени в петък! Стига слугинаж!