Андрей Гълъбинов: Искам да играя в Италия,в отлични отношения съм с Ясен Петров

0
galabinov.33303 1
-
-

Българският футболен национал Андрей Гълъбинов все още няма нов клуб, след като договорът му със Специя изтече е не подновен, но това не го притеснява.

„Специя? Аз съм част от историята на този клуб – първите голове, победи. Доволен съм от това, което направих. Ако не се бях контузил, щеше да бъде различен сезон“, каза нападателят пред Tuttomercatoweb.com.

„За мен въпросът за треньора Винченцо Италиано е приключил. Предпочитам да не говоря за него, да не си хабя думите“, остър е българинът.

„В постоянен контакт съм с моя агент. Имам пълно доверие на Андреа д`Амико. Получих оферти от чужбина, но предпочитам да остана в Италия. Covid усложни нещата. Пазарът е много по-затворен. Нормално е някои футболисти да се страхуват, но аз не съм от тях – спокоен съм. Пазарът вече не е същият. Всичко се случва последните 20 минути преди затварянето му, така и не разбрах защо. на по-младите бих им казал да имат търпение“, съветва Гълъбинов.

„В отлични отношения съм със селекционера на България (Ясен Петров). Чуваме се често, постоянно сме в контакт. Още от началото на европейското първенство казах, че Италия ще го спечели. Спечелих и няколко баса с приятели“, завършва Андрей Гълъбинов.

Футболистка №1 у нас зарадва деца в родния си град(СНИМКИ)