Андреа: Аз зарязах Кобрата!

1

„Аз бях тази, която скъса с Кубрат!“. С тези думи фолкзвездата Андреа за първи път призна пред феновете си на отворения чат в инстаграм, че тя е тази, която първа е зарязала Кубрат Пулев. В допълнение красавицата уточнява, че „взаимно много са си дали и винаги ще се обичат“.

Приказката между певицата и най-популярния ни боксьор завърши безславно, след като самата Андреа съобщи, че вече се наслаждава на самостоятелния живот. Така, след 12-годишен романс, двамата не са заедно, въпреки че преминаха през какво ли не в своя съвместен път. Андреа и Кубрат се запознават през 2007 година при случайна среща в заведение, като Кобрата признава, че любовта им е била от пръв поглед.

„Случайно се запознахме, в едно заведение. Харесахме се. Това беше любов от пръв поглед. Всичко е божа работа. Спомням си, че Андреа дойде на моята маса и леко ме удари на майтап. Аз от своя страна я хванах и я стиснах“, сподели тогава Кобрата, който по онова време вече прохождаше на професионалната боксова сцена.

Пулев винаги е бранел ревниво личния си живот и рядко е говорил за връзката си с фолкпевицата, но тя неотлъчно беше до него в началото на профикариерата му. Въпреки че не присъстваше на мачовете му в Германия, Андреа винаги посрещаше Пулев на летището след победите му. За двамата се говореше малко в началото, но отново нашумяха покрай мача на Кубрат Пулев срещу Владимир Кличко. Тогава дори
излязоха слухове, че ако спечели срещу украинеца, Кобрата ще предложи брак на Андреа още на ринга. Самият той дори уточни това пред берлинско издание: „Твърде
напрегнато ще е, но ако стана световен шампион, ще се оженя за нея. Може и на ринга да го направим“ каза Пулев.

По-късно той опроверга тази информация, но в медийното пространство вече се завъртя идеята, че на двамата им е време да вдигнат сватба – нещо, за което и самата Андреа е давала немалко интервюта.

„Не сме против брака и семейството, но искаме да настъпи точният момент. Нашите роднини също постоянно ни питат, направо вече са се отчаяли. Щастливи сме и мога да кажа, че сме се намерили“, каза Андреа през 2016 година. Връзката им обаче не преминаваше и без проблеми. В медиите често се появяваше информацията, че Тервел – братът на Кубрат, изобщо не харесва Андреа, а бившият европейски шампион при тежките в профибокса се старае да не събира двамата заедно заради отношението на Тервел. Това стана очевидно и за феновете на предаването VIР Brother, в което по-малкият Пулев на няколко пъти се изказа с неособена любов към половинката на своя брат.

Също така с напредването на възрастта на Пулев, той е започнал да мисли повече за семейство и деца, докато Андреа според слуховете не е била на същата вълна. И в последната година двамата все по-често започнаха да се разминават един с друг.
През ноември 2018 година певицата призна, че иска голямо семейство, но графиците на двамата се разминават много сериозно.

„Аз също искам да имам голямо семейство и може би е време да започнем да работим за това, тъй като годините си минават. Часовникът тиктака. Може би се разпиляваме повече заради кариерите си. И двамата искаме семейство, но като дойде време за мач, той се настройва към него, а аз към музиката“, призна певицата на въпрос дали споделя желанието на Кобрата за пет деца.

„Сватбата трябва да стане, след като се появи детето. За мен сватбата не е крайно важна. От по-голямо значение са отношението на хората един към друг, разбирателството и децата. Тогава вече една двойка се превръща в семейство. Андреа държи на брака. Не съм против, така че може би някога и това ще се случи“, каза Пулев в началото на 2018 година по повод брак и семейство между двамата. Нито деца, нито сватба обаче се случиха между двамата.

нови стари най-гласувани
Известие от
SHTO36U3
Гост
SHTO36U3

Ебаси крокодила, няма и едно нещо естествено в нея.