Александър Томаш: В момента, в който тръгнеш да лъжеш футбола, ти се връща

0
aleksandar tomash
Снимка: lokomotivpd.com
-
-

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш сподели мнението си след победата с 2:1 над ЦСКА-София като гост на Националния стадион „Васил Левски“.

„Искам да кажа, че преди няколко дена играхме с Лудогорец последната минута не влияеше човек на ситуацията – загубихме нелепо. Винаги съм казвал, че сме тук благодарение на тях и на играта, която играем. Не може отатък едно, днес вкарваме гол, сега пък влияело. Трябва всеки един път да се опитваме да играем по този начин. Мисля, че ЦСКА са допуснали само 13 гола, ние днес успяхме да отбележим два, което подсказва, че въпреки трудностите всеки един се раздава за отбора. Имаме много неща да работим, но съм доволен“, заяви специалистът.

„Аз винаги съм бил привърженик на футбола. В момента, в който тръгнеш да лъжеш футбола, ти се връща. Ние сме тук благодарение на играта. Днес казах, че мечтите започват, когато страхът приключи. Момчетата си повярваха. Можем и по-добре. Момчетата имат нужда от увереност, за да се развият“, каза още Томаш.