Александър Димитров: Възможностите на момчетата са големи и заслужават много повече от това, което получават в момента

0
aleksandar dimitrov
Снимка: facebook.com/BulgarianNationalTeam

Селекционерът на младежкия ни национален отбор – Александър Димитров – сподели мнението си за престижната победа с 1:0 в гостуването на лидера в нашата група Полша. Успехът приближи „лъвчетата“ към първите две места в класирането.

„Всички положихме много работа. Винаги съм казвал, че за мен е огромно удоволствие, че работя с тези момчета. Има доверие между нас. Те дадоха максимума от своите възможности. Всички видяха, че техните възможности са големи и заслужават много повече от това, което получават в момента.

В основата на победата е много бягане и взаимопомощ. Днес го направиха, показаха и класа, и самочувствие. Ние дойдохме на едно уникално съоръжение, каквото няма в България. Имах притеснения, че може да се пренавият и да не се отрази добре на играчите. Условията са уникални.

Този отбор е направен от първия квалификационен мач и израства с всеки един мач. Благодарение на тяхната отдаденост в тренировъчния процес бързо се върнаха на това ниво, на което бяха. От мача с Естония надградихме още повече. Радвам се, че техният труд се възнагради, тази победа е за играчите“, заяви Димитров пред Диема спорт.