Ачиари: Липсваше ни още малко, когато Левски ни даваше възможности

0
hose luis achiari

Наставникът на Берое Хосе Луис Ачиари даде мнението си след загубата на своя тим от Левски. “Заралии” загубиха с 0:1 и ще играят в плейофа за изпадане.

“Това беше голям мач за нас. Липсваше ни още малко, когато Левски ни даваше възможности. Играта ни беше завършена, имахме ситуации за гол, които бяха чисти. Играехме високо и успявахме на контраатака да напредваме. Доволни сме от работата, но сме разочаровани от резултата.

Имаме два начина, по които да играем в две различни фази спрямо съперника. Много е важно в единоборствата да се справяме, да имаме ситуации и да вкарваме. Когато се защитаваме трябва да сме добре позиционирани и истината е, че съперникът се затрудни. Все пак това не бе, което искахме, искахме да спечелим и да сме в средата на класирането.

Истината е, че отборът работи на добро ниво. В моменти, когато имахме ситуации за голове, Себастиян Вия можеше да помогне. Това бе идеален момент за него заради скоростта, която има, и способността да играе 1 на 1. В следващия мач ще го имаме и ще бъде с нас. Трябва да поздравя Левски за победата, както и техния треньор, който ми се струва отличен. Ние изиграхме срещу силен съперник добър мач.

Ние приключваме с точки, които ни стигат, но заради головата разлика ще сме в последните шест. Всички съперници играят добре и са трудни. Ние искаме да бъдем на първо място в тази група. Трябва да се справяме добре и да спечелим още първата среща”, заяви Ачиари.

Фадига: Чувствам се страхотно, винаги е хубаво да вкараш пред своите фенове