ЦСКА 1948 отряза Левски за бартер

0
pedrinio 2
Снимка: facebook.com/fcCSKA48

От ЦСКА 1948 са отхвърлили още едно предложение, което са получили от Левски за Педриньо. „Сините“ първо отправиха финансова оферта към „червените“ за крилото, но оттам им поискаха почти двойно по-голяма сума. Това е накарало тимът от „Герена“ да търси и други варианти за сделка с тима от полите на Витоша. Този път предложението е било за бартер, като „сините“ дори са били хвърлили коз „Анди Краев“, твърдят запознати. И това обаче не е хванало окото на шефовете на ЦСКА 1948. Те са били категорични, че едва ли ще го навият да подпише с тях. А и в момента в Бистрица тече орязване на заплатите. Така тимът дори се раздели с голямата си звезда Ивайло Чочев. Той се озова в Разград.

От „Герена“ удариха на камък и с още две от целите си у нас – Ангел Бастунов, който също им бе отказан, както и Даниел Наумов. Вратарят е отказал възможността да дойде в Левски или сега, или от лятото. Иначе се разбра, че „сините“ са отправили и запитване към Крумовград за Алекс Колев, но до оферта и преговори за него не се е стигнало.

В момента на „Герена“ продължават да търсят играчи на три позиции – още едно крило, десен бек и централен нападател. През седмицата пък стана ясно, че е пропаднала възможността Краев да бъде продаден в Ростов. В Русия обявиха, че вината затова е в агентите му./ „Мач Телеграф“