Белия: Доста нервен двубой, липса на спокойствие и увереност! Доста объркан развой на мача

0
Снимка: ЦСКА 1948
-
-

Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Николай Киров – сподели мнението си за победата с 1:0 над Царско село.

„Доста нервен двубой. Изключителна нервност и липса на спокойствие и увереност, поне при нашия отбор, независимо че поведохме. Владеехме донякъде нещата, имахме ситуации да вкараме и втори гол, ако си завършим правилно атаките. Оттам-нататък, вместо да започнем да владеем трайно топката, нещата се объркаха тотално, особено след червения картон. Наложиха се и няколко принудителни смени. Доста объркан развой на мача. Най-хубавото е, че спечелихме.

Изключително голямо напрежение, липса на увереност, особено при боравенето с топка. Това са неща, върху които трябва да се работи. Дано с вдигането на точковия актив действа положително на състезателите. Много работа ни предстои. Много важни 3 точки.

Нямахме сериозна опасност пред нашата врата, след като останахме с човек по-малко, а избягахме няколко пъти на контраатака. Тогава трябва да се завърши правилно, за да успокоим абсолютно всичко.

Явно отпадането за Купата доста скова състезателите. Явно по-трудно са преживяли отпадането и днес видях повече напрежение, отколкото трябва да има. Важна е ролята на опитните футболисти. Ще продължим политиката и на налагане на млади“ коментира Николай Киров.