Черноморец с летящ старт към Втора лига

2
-
-

Черноморец направи летящ старт по пътя си към Втора лига. „Акулите“ на Слави Костенски победиха с 1:0 като гости Родопа (Смолян) в първи мач от сезона в Трета лига -Югоизток. с трудна, но сладка победа с 1:0 при визитата на негостоприемния тим на Родопа в Смолян.

Единствения гол в мача бе дело на Стоян Кижев. Защитникът се разписа в 86-ата минута, след хубаво центриране в наказателното поле.

По този начин Черноморец започна похода си към завръщане в професионалния футбол с ценни три точки.

0 0 votes
Article Rating
2 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Бургас
Бургас
3 години по-рано

Гледах мача онлайн. Гола падна не в 86-тата минута, а часовника показваще някъде 82:20-82:30, когато падна, т.е. 83-та минута. Резултата е справедлив. Черноморец правеше играта, домакините играеха за 0:0. Чак като им вкарахме тръгнаха малко напред, но нищо. Справедлива победа. Първенство се печели с такива икономични победи, но трябва и да вдигнем нивото на играта. Отбора има потенциал за това. В мачовете с преките конкуренти тази игра няма да ни свърши работа.

Смолян
Смолян
3 години по-рано

Тия журналисти рано рано започнаха да ни втълпяват, ще точно Черноморец ще отидат във втора лига. По-спокойно ще дойдете в пловдивския край, там Ви чакат 5-6 отбора.