НКП промени датата за среща на „сините“ фенове

0

Във връзка с предстоящия шампионатен мач между отборите на Верея и Левски, който ще се проведе на 10.12.2016 г. от 15:00 часа в Стара Загора и предстоящото домакинство на баскетболния тим на “сините” в зала “Универсиада” и с оглед подкрепата, която двата тима ще получат от привържениците, НКП променя датата за свикване на широко достъпно събрание между феновете. За това съобщават от официалния си сайт Националния клуб на привържениците на Левски.

Промяната се прави с оглед на това всички желаещи да могат да присъстват на срещата!

На събитието са поканени всички заинтересовани Левскари – всички членуващи и нечленуващи фракции в Националния клуб на привържениците, неорганизирани фенове от Секторите А, Б и В, както и хората, подкрепящи любимия отбор пред телевизора или в интернет – от страната и чужбина.

Срещата ще се проведе вместо на 10.12 на 11.12.2016 година.

На събитието ще бъдат разяснени взаимоотношенията на НКП с всички фракции, формални и неформални групи, както и отделни Левскари. Ще бъде даден отчет с какво точно се занимава НКП и ще бъде отговорено на всички въпроси.

Предвид мащаба на събитието и множеството наболели въпроси, е необходимо достатъчно време за подготовката му от страна на организаторите. Необходимо е време и за всички вас, за да планувате програмата за деня си, да си подготвите въпросите, а за хората от провинцията – евентуалния престой в София.

Събранието ще се проведе на 11-ти декември 2016 година в зала „Универсиада“, непосредствено преди поредното издание на традиционния боксов турнир между фракциите на Левски.

Накрая, но не последно място – призоваваме всички до провеждането на срещата да проявим разум и хладнокръвие. Да си помислим хубаво за синята общност и да спрем самоизяждането помежду си на стадиона, по кафенета, клубове и интернет.

ПОКАНЕН Е ВСЕКИ, КОЙТО НОСИ ЛЕВСКИ В СЪРЦЕТО СИ!

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК