4900 зрители ще дерат гърла за Арда в историческия евродебют

0
Снимка: fcarda.bg

Еуфорията в Кърджали расте с всеки изминал ден. Хората от града и региона нямат търпение да видят любимия Арда в първия му евромач. В четвъртък от 21:00 часа сините приемат израелския Апоел Беер Шева във втория квалификационен кръг за Лигата на конференциите. Очаква се на трибуните на „Арена Арда“ да има 4900 зрители, пише „Тема спорт“. Това е бройката, която е била одобрена от УЕФА вследствие на рестрикциите у нас по отношения на пандемията от коронавируса.

В момента на територията на България спортните мероприятия се провеждат при 50% от капацитета на съоръженията. За Арда това означава 4900 зрители.

Малко над 3000 билета пък вече бяха продадени. Цената на талоните е, както следва: сектор Б – 10 лева, сектори А и В – 20 лева и сектор А (ложи) – 30 лева. Вчера от клуба излязоха със съобщение относно влизането на „Арена Арда“:

„Поради новите изисквания на УЕФА трябва да показвате вашата лична карта при закупуване на билет, тъй като те са поименни. Целта е да бъде изписано правилно вашето име, за да няма разминаване при проверката на влизане. Входовете на стадиона ще бъдат отворени 2 часа преди началото на мача, който започва в 21:00. Елате по-рано на стадиона, за да се избегне струпване при самото влизане, тъй като ще бъдете проверявани от органите на реда. Молим ви да спазвате абсолютно всички противоепидемични мерки и да следвате инструкциите на стадиона. Нека всички заедно да се насладим на първия исторически мач на Арда в Европа и да подкрепяме футболистите от първата до последната минута.“