1500 ще дерат гърла срещу Лудогорец

0
Снимка: ludogorets.com
-
-

Властите в Австрия разрешиха 1500 зрители да присъстват на днешния двубой между ЛАСК и Лудогорец от групите на Лига Европа. Това е по-малко от 10% от капацитета на съоръжението, пише „Тема спорт“. Както е известно, УЕФА даде зелена светлина за максимум 30%, но в зависимост от разпоредбите в дадената страна по отношение на превенцията за борбата с коронавируса. „Линцер щадион“ събира 21 000 зрители.

„Радваме се, че отново ще може да играем пред фенове. Анализирали сме нашия противник -силните му и слаби страни, и се надявам да се поздравим с победа. Познаваме ги, знаем качествата им. Но ние трябва да развием нашите силни качества и да минимизираме слабостите си, за да направим добра среща“, каза халфът на ЛАСК Линц Петер Михорл.

Фатална ли ще е Австрия за Генчев и Лудогорец? (ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ)

Добрата новина за домакините е, че в групата след контузия се завръща друг полузащитник Рене Ренер, но атакуващият халф Джеймс Холанд ще е аут. Австралиецът се очаква да е готов за двубоя с Щурм Грац от шампионата през идния уикенд.

В редиците на ЛАСК има и двама с положителни тестове за COVID-19, които пропускат срещата, но от клуба така и не назоваха имената им.