СКХГ Черноморец обяви най-успелите си гимнастички за 2016 г. на коледно тържество

0
-
-

Треньори и състезатели на СКХГ „Черноморец” изпратиха старата година с коледно тържество и номинации

[sociallocker id=5830]

на най-успелите гимнастички. На тренировъчния килим в спортна зала „Младост” забавни изпълнения и авторски ансамблови съчетания изиграха всички възпитанички на клуба.

По време на коледно-новогодишното тържество СКХГ „Черноморец” обяви и своята клубна десетка за 2016 г. За №1 бе обявена националката при девойки старша възраст Полина Иванова. Възпитаничката на младата и амбициозна треньорка Рада Вражева записа много добра година. Грацията се класира пета на Европейското първенство в Израел /отборно/. Спечели бронзови медали от Световните купи в Минск и Лисабон, пета е на въже и топка от СК в Писаро. Полина Иванова е и три път вицерепубликанска шампионка от държавния турнир „Жулиета Шишманова”, от държавното отборно първенство и от държавно първенство „Елит”, носителка на два сребърни медали на отделните уреди.

Нейна подгласничка в Топ 10 е Стефани Кирякова – републиканска шампионка на ДП кат. „А” за девойки старша възраст и носителка на 4 златни медали на отделните уреди. Вицешампионка на ДОП и четвърта на ДТ „Жулиета Шишманова”, включена в националния отбор ансамбъл жени за подготовка през новия олимпийски цикъл 2017-2020 година.

Третото място заеха две състезателки. Това са Рая Димова – републиканска шампионка от ДП кат. „Б” индивидуално и отборно, златна медалистка на топка и бухалки и вицешампионката от държавното отборно първенство Стоянела Асенова.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]