Националките ни с втора загуба от Белгия в Панагюрище

0
jeni voley
-
-
Женският национален отбор по волейбол на България отстъпи отново на Белгия с 2:3 (25:22, 16:25, 20:25, 25:17, 24:26) във втората контрола между двата тима, която се игра в зала „Арена Асарел“ в Панагюрище.
В първата проверка националките загубиха от съперничките със същия резултат.И във втория приятелски двубой селекционерът Иван Петков използва разширен състав, като даде възможност за изява на повече състезателки.“Лъвиците“ имаха възможност да запишат крайната победа, като в последната, пета част водеха с 14:11 и имаха предимство до двадесета точка. В решителните минути обаче белгийките показаха своите способности, направиха обрат и се наложиха, като се поздравиха с крайния успех.
Двете приятелски срещи бяха първите две проверки, от поредицата от контроли за националките преди световното първенство. С изиграването им приключи лагера на тима ни в Панагюрище. От понеделник волейболистките продължават подготовка в София.На 17, 18 и 19 август българските волейболистки гостуват в Азербайджан, където ще се изправят срещу домакините.