1000 евро бавят трансфер на Ботев, развръзката – днес

0
-
-

Холандецът Кресчендо ван Беркел, за когото „Меридиан Мач“ писа, че е сред вариантите за подсилването на защитата на Ботев, трябва да даде краен отговор на офертата днес. 25-годишният футболист и неговият агент са поискали от „жълто-черните“ заплата от 5000 евро на месец, докато от клуба са склонни да дадат с 1000 евро по-малко. Ако се съгласи на заплата от 4000 евро, Ван Беркел ще подпише договор и ще стартира подготовка с тима.

Бивш левскар пожела футболист на Локо (Пд) в националния на Нигерия

В момента холандецът е със статут на свободен агент, а за последно е играл в норвежкия Сандефьорд. Той е гласен за партньор на Пламен Димов през пролетта, като след напускането на Виктор Генев нивото на представяне в центъра на отбраната падна.

Белия отказал бразилски защитник

183-сантиметровият Ван Беркел е носил още екипите на Спарта Ротердам, Телстар и Рода. Неговият агент е обещал на президента Ангел Палийски, че ще го информира до 3 януари за решението на клиента му, който иначе е очарован от възможността да се присъедини към носителя на Купата и Суперкупата на България.

Снимка: fcupdate.nl

Ботев (Пд) ще връща Мицански в Първа лига

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]