Юношите на ЦСКА с 15 от 15

0
-
-

Юношите на ЦСКА, родени през 2004 година, завършиха есенния полусезон с 15 победи в 15 мача. В последния си двубой за годината момчетата на Атанас Борносузов се наложиха над Витоша 13 (София) с 3:1.

Домакините от Витоша 13 поведоха в 12-та минута на срещата, а в 21-та ЦСКА изравни след гол на Павел Жабов. През второто полувреме „армейците“ постигнаха пълен обрат. В 50-та минута Жабов се разписа за втори път след асистенция на Йоан Борносузов, а отново той подаде на Йоан Лозанов за 3:1 в 65-та минута.

Така ЦСКА успя да отбележи 110 гола и допусна само 2 през есенния полусезон. След отказването на Люлин от участие в първенството след XI кръг обаче, победата на тима ни над съперника с 27:0 е анулирана и така головата разлика на армейците е 83:2.

Освен успешното представяне в шампионата, ЦСКА се представя отлично и в турнира за Купата на БФС, където се класира за полуфиналите в надпреварата. Пролетният полусезон ще започне през март, когато ще се тегли и жребият за Купата и ще се играят мачовете от 1/2-финалната фаза на турнира.

Витоша 13 – ЦСКА 1:3
Голмайстори: Павел Жабов (2), Йоан Лозанов

Състав на ЦСКА: Иван Маринов (в), Мартин Влаевски, Валентин Ситнилски (к), Габриел Александров, Теодор Иванов, Йоан Лозанов, Георги Чорбажийски, Георги Шаламанов, Кирил Великов, Павел Жабов, Йоан Борносузов

Резерви: Милен Младенов (в), Николай Няголов, Ясен Спиров, Ясен Цеков, Виктор Атанасов, Васил Найденов, Александър Георгиев

Старши треньор: Атанас Борносузов