Юношите на ЦСКА вкараха 9 гола в контрола

0
-
-

Юношите на ЦСКА до 19 години победиха Локомотив (Горна Оряховица) с 9:1 в контрола. Проверката беше втора за армейците по време на лагера в Банско, а успехът е първи за тима, след като червените завършиха наравно 1:1 срещу Берое в четвъртък.

ЦСКА започна срещата с Локомотив ударно и водеше с 3:0 в 10-тата минута на мача. До края на първата част резултатът остана непроменен, а през второто полувреме момчетата на Ивайло Станев успяха да отбележат още 6 попадения. Отборът от Горна Оряховица вкара почетен гол за 8:1.

С хет-трик за ЦСКА се отличи Георги Славчев, а по един гол добавиха Митко Митков, Иван Митрев, Борислав Будинов, Радослав Илиев, Милен Манчев и Николай Янков.

В Банско ЦСКА ще изиграе и трета контрола – на 2 август (сряда) от 16:00 часа с Пирин (Благоевград). Армейците се прибират в София ден по-късно, а на 5 август ще приемат мъжкия състав на Спартак (Плевен) за последна проверка преди старта на сезона в Елитната юношеска група до 19 години.

Червените започват защитата на титлата си от миналата година на 12 или 13 август срещу Лудогорец, като двубоят ще се играе на базата в Панчарево.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК