Юноша на ЦСКА със силно обръщение, преди мач винаги целува фланелката на…

0
-
-

Полузащитникът Джихат Кямил отправи силно обръщение към феновете на Етър във „Фейсбук“, в което анонсира евентуална раздяла с клуба, благодари им за горещата подкрепа през годините и ги призова да не спират да подкрепят отбора.

„Приятели, искам да ви благодаря за подкрепата през цялото време, за наградата и моментите, които изживяхме заедно. Бог ми е свидетел, че всеки път преди да облека фланелката, съм я целувал и единственото нещо, което съм си пожелавал, е да изляза с високо вдигната глава от терена след срещата.

Не съм сърдит на никой, в живота винаги има раздели, както е писано така ще стане.

Вие обаче не спирайте да аплодирате, подкрепяте, критикувате, радвате, псувате и т.н. Защото вие сте фенове, от вас се очаква това – да вдигате настроението на футболистите, да усещат вашето присъствие, както наши, така и противниците.

Весели празници, да сте живи и здрави и не забравяйте – Етър няма да стане посредствен с 1, 2, 3 …10 загуби, няма да стане посредствен ако е във В, Б, Г, Ц… група, или има слаб отбор. „Етър“ ще стане посредствен, ако феновете се откажат от него. Винаги подкрепа!

Затова „Ооооо любими Етъррр!!!“, напися Джихат Кямил, който е юноша на ЦСКА.