Юноша на Нефтохимик прави фурор в Германия, искат го от Шалке

0
-
-

Малко известно име във футбола прави истински фурор с изявите си в Германия, разкри редовен читател на

[sociallocker id=5830]

KotaSport.com за рубриката „KotaSport Репортер“. Играчът се казва Хюсеин Садула. 22-годишният футболист от година се състезава в германската Вестфален лига. Там той носи екипа на SV Horst Emscher 08 (Гелзенкирхен).

Макар че в момента се подвизава в долните дивизии на германския футбол, страхотните изяви на Садула не останали незабелязани. След края на сезона той със сигурност ще премине в тим от по-високите нива. Към него има засилен интерес от страна на няколко отбора. Измежду тях се отличава името на съгражданите на настоящия му тим – Шалке О4, които първоначално го искат за дублиращия си отбор.

Хюсеин Садула е юноша на Нефтохимик. В България той е носил още екипа на Карнобат.

Припомняме на читателите на KotaSport.com, че всеки един от Вас може да стане своеобразен репортер в нашата медия. В рубриката ни „KotaSport Репортер“ поместваме Ваши материали – новини, сигнали, коментари, анализи, снимки… Всичко, което Ви се струва интересно и любопитно от света на спорта, може да ни изпращате на редакционната поща на сайта NEWS@KOTASPORT.COM. Ние от своя страна ще публикуваме Вашия материал в сайта. Няма да бъдат допускани (или ще бъдат цензурирани) материали, съдържащи нецензурни изрази, обиди на етническа или религиозна основа.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]