Юлиян Инджов: Загубата от Левски няма да ни отклони от пътя, градим за бъдещето

0

Един от основните собственици в ЦСКА Юлиян Инджов говори пред „Тема Спорт“ за ремонтите в

[sociallocker id=5830]

Панчарево, предстоящия търг за емблемата на 30 март, както и за загубата във веч­ното дерби.

„Не бих искал да коменти­рам какви са намеренията на клуба за търга с емблема­та, защото за това се гри­жи господин Ганчев. Дали очаквам да имаме конкурен­ция при продажбата? Най-много да се включат колекционери, ако могат да си го позволят. А дали може да участват други клубове, не бих искал да се наемам с прогноза“, каза Инджов.

„По Панчарево се действа с много сериозни темпове. На базата всекидневно рабо­тят по 70-80 човека. До края на месеца вече ще има видими резултати. Събле­калните на практика са го­тови, сградата е напълно ос­вежена. До началото на ап­рил ще завършим напълно фитнеса, осветлението и още няколко важни задачи. Панчарево ще се превърне в прекрасна база. Размерът на инвестициите дотук не бих искал да го разкривам, не мисля, че е редно да става публично достояние“, доба­ви строителният предприе­мач.

„Загубата от Левски несъмнено е много разочаро­ваща, но животът продължава. А и този мач няма да ни отмести от нашия дългосрочен път. Ние градим за бъдещето и тепърва полагаме основите. Имаме големи амбиции и ще ги изпълним“, коментира още Юлиян Инджов пред „Тема Спорт“.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]