Юве удари ПСЖ с дузпа в 89-ата минута (ВИДЕО)

0

Ювентус победи Пари Сен Жермен с 3:2 в двубой от турнира „Интернешънъл Чемпиънс къп“. С два гола за „старата госпожа“ се отличи Клаудио Маркизио. Халфът реализира и победното попадение от дузпа в 89-ата минута. Срещата се проведе на „Хардрок стейдиъм” в Маями. Успехът бе първи за италианския шампион в предсезонните проверки.

В заключителните секунди на първото полувреме Игуаин и Дибала направиха чудесно двойно. Първият остана сам срещу вратаря и технично копна над Ареола за 1:0.

През втората част Ди Мария нахлу в наказателното поле и намери на празна врата Гонсало Гуедес, който без проблеми изравни на празна врата. Юве си върна преднината, след като Мойс Кийн пусна за Маркизио, който с чудесен удар намери горния ляв ъгъл на вратата за 2:1. В 80-ата минута Пасторе засече с глава центриране на Курсава за 2:2. Ювентус измъкна победата 60 секунди преди края на редовното време. Мойс Кийн бе фаулиран в наказателното поле от Кимпембе, за което главният арбитър отсъди дузпа. От бялата точка Маркизио бе безпогрешен, оформяйки крайното 3:2.

Снимка: twitter.com/infojuve

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК