Юве удари Каляри, пак се залепи за Наполи (ВИДЕО)

0

Ювентус спечели с 1:0 гостуването си на Каляри в мач от 20-ия кръг на Серия „А“. Така „бианконерите“ отново се залепиха само на точка от лидера Наполи.

Ювентус можеше да открие резултата в 9-ата минута, но удар на Пауло Дибала се отби в напречната греда. В 17-ата минута гостите удариха още една греда. Федерико Бернардески отправи диагонален изстрел и след докосване на вратаря Рафаел, топката срещна страничния стълб. Малко след това Меди Бенатия вкара топката във вратата на домакините, но попадението беше отменено заради засада. Минута преди почивката Паволети изведе Фариес на стрелкова позиция, той шутира към близкия ъгъл, Шчесни обаче се отличи с ново блестящо спасяване, а и гредата помогна на гостите.

Единственото попадение падна в 74-ата минута. Дъглас Коща подаде успоредно на голлинията, а Федерико Бернардески засече топката в мрежата.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]