Щe спечели ли най-после Пирин срещу отбор от Стара Загора?

0
PIRIN VEREQ

Днес в 17:30 часа отборите на Верея и Пирин Благоевград ще се изправят един срещу друг в двубой от отложения 23-и кръг в Първа професионална лига. Домакините ще опитат да спрат негативната си серия, в която попаднаха напоследък. В последните си четири мача старозагорци нямат победа на сметката си, като записаха две равенства и две загуби.

В същото време обаче и момчетата на Милен Радуканов не идват като обречени за този двубой. Благоевградчани се надяват да си тръгнат с положителен резултат. За тях всяка точка е важна в битката за оцеляване в елита. Още повече, че те имат да си отмъщават за поражението от този съперник през първия полусезон . За 7 дни футболистите на Пирин ще трябва да изиграят цели 3 срещи.

Голямата въпросителна – ще запишат ли най-после орлетата победа  срещу отбор от Стара Загора. Вече трети сезон в елита Пирин няма победа нито срещу Берое, нито срещу Верея. Нито при Неделчо Матушев и Наджи Шенсой, нито при Стефан Генов и Милен Радуканов. През есента в Благоевград Пирин загуби с 1:2 от Верея и с 0:1 от Берое…