Ще хвърчат глави в Левски Лукойл! Привикват Тити на килимчето

0

Здраво „рязане“ на глави се очертава в Левски Лукойл след двете поредни издънки. „Сините“ претърпяха разгромни загуби от Рилски спортист в Балканската лига и от Балкан за първенство. На всичко отгоре и в двата мача тимът на Констатнтин Папазов беше домакин.

Чистката ще започне от играчите. За това намекна президентът на Левски Лукойл Тодор Стойков, който беше видимо разочарован от представянето на тима в з. „Триадица“ по-рано днес.

„Не се получи, защото нашият отбор игра изключително слабо и заслужено Балкан ни победи. Не ми харесва, че втори мач тази седмица нашият отбор не се представя както трябва. Това ми говори, че някои не заслужават да бъдат в този отбор. Трябва да търсим варианти, за да гони отборът поставените задачи“, коментира бившият национал.

От треньорския щаб също ще бъде потърсена отговорност.

„Ще седнем и ще видим какво ще кажат треньорът и щабът му. Нещата трябва да се променят. Играчи с претенции не се показват, когато трябва. А когато дойде лято и трябва да се преговаря, претенциите им са големи. Ще се наложи да се правят и промени“, допълни босът на „сините“.

Той коментира и предстоящите два мача за Купата отново с Балкан, от полуфиналите на турнира: „Ако играем по този начин, няма как да стигнем финал. Трябва да се работи много здраво. Нищо даром няма. Балкан ни надигра по всички показатели. Хубавото бе, че имаше атмосфера, залата бе пълна, надявам се и „Универсиада“ да е пълна до краен предел за Купата на 14 февруари.“

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]