Шок! Олимпийски вицешампион се потроши и изпадна в кома след падане на тренировка

0

Олимпийският вицешампион Йеле ван Горком е в кома след падане по време на тренировка във вторник, пише Блиц Спорт. От Холандският национален съюз по колоездене разкриха, че 27-годишният състезател на BMX има счупени ребра, фрактура на лицето, разкъсване на скулата и увреждания на черния дроб, далака и бъбреците.

Трагична новина разтърси семейството на Наско Сираков

Ужасният инцидент се е случил в Националния спортен център Папендал в Арнем. Ван Горком е олимпийски сребърен медалист от Рио 2016 и световен вицешампион за 2015 година.

Изпълнилият химна на Мондиал 1998 се омъжи за художник

Треньорът на националния отбор на Холандия по BMX колоездене Бас де Бевер обяви, че семейството и приятелката на олимпийския медалист са помолили медиите да стоят настрани, да не спекулират със случилото се и да ги оставят на спокойствие в тежкия момент.

Футболна съпруга скандализира! Изтипоса мъжа си чисто гол (СНИМКИ 18+)

„Това е ужасяващ инцидент. Надяваме се близките на Йеле да бъдат силни в този тежък момент“, обяви Йехом Схеленс – директор на Националния спортен център Папендал.

Наш национал заби истинска сексбомба

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]