Шеф на ЦСКА: На Михайлов да му дават дрегер, Дунав са несретници, секретарят на ЛК се крие в тоалетната

6

Административният директор на ЦСКА Милко Георгиев направи скандално изявление след днешното решение на КАС да не допусне клуба до европейските клубни турнири. Той заяви, че президентът на БФС Борислав Михайлов не е положил същите усилия, каквито е положил за Лудогорец през 2012 г. да получи място в Европа, въпреки че не е бил изпълнил тригодишното правило по силата, на което „червените“ бяха изхвърлени от турнирите, пише 7dnifutbol.bg.

„Неслучайно изчакахме всичко да приключи преди да вземем отношение, за да няма спекулации. КАС не се е произнесъл по същество, а единствено по обезпечителни мерки. Това, което интересува хората е, че справедливо спечелилият правото си на участие в Европа ЦСКА няма да играе там, а мястото му ще заеме отбора от Русе по незнайни схеми. Изведнъж БФС решава да пита УЕФА по начин, по който получава отговор не от лицензионната комисия на централата, а от генералния й секретар Теодоридис. Това е първият фрапантен случай, в който се вижда некомпетентноста на хората от БФС, Боби Михайлов същата пътечка ли направи за Лудогорец през 2012 г., защото по силата на същото правило и те нямаха право да играят там. Те в този си вид са създадени на 18 септември 2010 г., когато тече първенството на Б група. Стават шампиони и играят в Шампионска лига. Ние трябваше да напишем донос в стил Дунав тогава ли?! Както изпълнителният директор на БФС обясни, че няма нужда да питаме никой, така нека обясни кой зададе този безумен въпрос, а не като отида във футболния съюз секретарят на лицензионната комисия да се крие в тоалетната. ЦСКА ще си понесе последствията, макар че още не сме приключили случая. КАС не се е произнесъл по същество. В един момент се появяват несретниците от Дунав и казват Правдата възтържествува! Каква правда бе, вие сте 12 точки зад нас! Благодарение на Борислав Михайлов България щеше да остане без двата си колоса в Европа в една година. Да има дрегер този човек, когато излиза да говори! Човек от високата йерархия на УЕФА ми каза, че за първи път вижда президент на централа да пречи, а не да помага на клубовете. Такива случаи има в Гърция, Турция, Сърбия и на тях им се помага. Да, човек от УЕФА ми каза, че Боби Михайлов пречи на ЦСКА.

Ние смятаме, че сме изрядни и неслучайно взехме лиценз. Комисията на УЕФА нямаше забележки по лиценза от лицензионната комисия от БФС. Защо Михайлов не направи същата пътечка за ЦСКА, каквато за Лудогорец?! Понеже сега е ЦСКА и Гриша Ганчев всичко червено трябва да се смачка! Няма да стане! Планът беше да ни разделят на две, на десет, но сега сме по-обединени от всякога.

В България футбола се командва от Разград, 100 пъти го казах. Да обяснят как стават пълноправен член на БФС по средата на първенството през 2010 година и как след това играят в Европа?! БФС с тях постъпи управленски и отговорно, а с нас гаменски и долно!

Ако кажем, че не ни е заболяло, значи сме дебили. Заболя ни доста, но бяхме подготвени. Следва това, че призовавам армейската общност още в първия мач да се изсипе на стадиона и да покаже кой е отбора. Ако се играе по правилата, мачът ще е интересен. Ако се играе пак с подизпълнители, ще убият рано интригата. Някои изпаднаха, други си останаха.

Да излезе от състоянието си уважаваният президент и да каже защо президентът на Лудогорец е собственик на фирмата, която държи телевизионните права и всяка година печели по 1 милион от другите клубове! Ние работим, за да печели той, така ли?! Кому е нужно да има такъв посредник?!

Няма драма с емблемата, опорната точка на палячовците няма да мине. Ганчев ще плати и държавата ще бъде удовлетворена“, каза още Георгиев за bitelevision.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

0 0 votes
Article Rating
6 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Hristo
Hristo
6 години по-рано

Тоя луд ли е да плюе по човека, който ги вкара в измислената лига.
И нас-смешното;
-„и ние трябваше да пуснем донос срещу Лудогорец през 2012“
Хахахах от името на Литекс или от името на Чавдар?
Хахахах

Фен
Фен
6 години по-рано

Тоя толкова ли е прост или се прави

Тъпак
Тъпак
6 години по-рано

Тоя е пълен помияр. Марш в Етрополе и да правиш дудуци на микренското джудже, мама ти дееее…

Русе
Русе
6 години по-рано

Лапай дунавския чучур, ловешка изтривалко 🙂

northolt
northolt
6 години по-рано

Мислех си да му тегля „една“, но размислих….тоя индивид ми е доста под нивото.

Анонимен
Анонимен
6 години по-рано

ЕБИ СИ ПУТКАТА МАЙНА БОКЛУК НЕЩАСТЕН И ВНИМАВАЙ ДА НЕ ТИ СЕ СЛУЧИ СЛУЧКА В РУСЕ….ПЕДЕРАСТ ДРОГИРАН