Шеф на Левски и феновете си стиснаха ръцете

0

Изпълнителният ди­ректор на Левски Красимир Иванов пот­върди, че се е срещал с феновете и изрази желание двете страни да намират правилния тон на разговор. Той говори на представя­нето на отбора за Mundialito 2017, тур­нир, на който Левски ще участва и благода­рение на фенските ор­ганизации.

„Очевидният отго­вор е, че това е пътят. Аз много се радвам за децата, че имат шанса да участват в такова събитие. Този опит остава. Благода­рен съм на различни­те фенски организа­ции, които са участва­ли в събирането на средствата. Това е на­чинът, по който клу­бът, заедно с фенове­те могат да работят заедно за подобрява­нето на имиджа ни и за постигане на по­добри резултати за в бъдеще“, започна из­пълнителният директор и отказа да ко­ментира въпросите с Константин Баждеков и Диана Иванов.

„Искрено се надя­вам да намерим пра­вилния тон, с който дискусиите с различ­ните фенски органи­зации да вървят, за­щото когато гледаме в една и съща посока, пътят за Левски е по-лесен. Работили сме с тях, очевидно имало е много тежки момен­ти с декларации, ко­гато сме си казвали тежки неща. Когато обаче има едно тако­ва позитивно събитие, всички можем да ра­ботим заедно“, комен­тира още той, като подчерта, че се надя­ва да намери общ език със Станимир Стоилов.

Източник: „Меридиан мач“

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК