Шеф на Берое: Камбуров е много добра форма, няма да е нелогично да остане при нас

0
-
-

Един от шефовете на Берое – Илко Русев, не скри възхищението си от голмайстора на тима Мартин Камбуров. Босът на заралии изрази задоволството си от привличането на легендарния нападател, който напусна в началото на сезона Локомотив (Пловдив) след скандал със собственика Христо Крушарски.

“Мартин е човек със страшно много опит във футбола. Той е в много добра форма, благодарение на която помага много на Берое не само на терена, но и в тренировъчния процес. Няма да е нелогично да продължи да бъде в тима и през следващия сезон. Камбуров е изключително полезен на отбора”, заяви Русев пред gong.bg.

37-годишният нападател, който е шампион на България за 2004 година с Локомотив (Пловдив), има 7 гола в 16 срещи в Първа лига през настоящия сезон. Роденият в Свиленград топреализатор реализара в началото на декември своето 196-о попадение в родния елит, с което се изравни официално с легендата на Левски Наско Сираков.

В момента Марто и Вълка делят второто място във вечната класация на голмайсторите в българския шампионат. Пред любимеца на феновете на Локомотив (Пловдив) остава само “снайперистът” Петър Жеков, който държи рекорда с 253 гола в “А” група.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]