Шефът на съдиите: Директен червен картон за Барт! Не съм доволен от дисциплинарния контрол, решаваме за Кабаков в четвъртък

0

Този четвъртък, на редовното заседание на съдийската комисия, ще бъдат разгледани в детайли грешките, които съдийската бригада, начело с главния съдия Георги Кабаков, допуснаха по време на мача за Купата на България  ЦСКА – Лудогорец (2:1, след продължения).

„Дузпа за игра с ръка в наказателното поле няма. Ако играта е умишлена и е в наказателното поле – тогава се отсъжда наказателен удар.

Има доклад на съдийския наблюдател на ЦСКА – Лудогорец. Но нека да гледаме по-позитивно. Предстои заседание на съдийската комисия. Ще бъдат разгледани всички тези грешки на Кабаков и представянето на целия екип. Аз не съм доволен от дисциплинарния контрол на главния съдия. Не показа директен червен картон на Барт, за предотвратяване на очевидна възможност за отбелязване на гол. Анализирано е в доклада, такова е мнението и на г-н Бата. Но ако тръгнем да говорим, няма да ни стигне половин час“, коментира шефът на родните съдии Петър Петров.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]