„Шейховете“ се насочиха към бивш национал за върха на атаката

4
-
-

Нефтохимик може да привлече бивш национал на България, научи KotaSport.com. Става въпрос за

[sociallocker id=5830]

нападателя Цветан Генков. Той бе освободен от Локомотив (Горна Оряховица), където играеше за последно. Със своя опит таранът може да помогне в материализирането на създадените положения и изпълняване на целта пред отбора, а именно запазване на елитния си статут.

Припомняме, че „шейховете“ по всяка вероятност ще се разделят с един от настоящите си нападатели – Венцислав Христов. От бургаския клуб вече усилено търсят негов заместник. Най-спряганите имена за върха на „зелената“ атака са Преслав Йорданов и Илиян Мицански. За последния, обаче KotaSport.com разкри, че приоритет е трансфер в чужбина. Той има и солидни финансови изисквания, които много трудно могат да бъдат изпълнени от ръководството на Нефтохимик. Ако все пак не се стигне до преминаването му в клуб зад граница, той може да се съгласи на занижени финансови параметри по заплатата си и да рита на ст. „Лазур“ поне до края на сезона. Тази възможност, обаче е несигурна, а наставникът на тима Христо Янев иска да подсили тима с качествен нападател. Затова и ще се проучи възможността Цветан Генков за облече зеления екип.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

 

[/sociallocker]

 

0 0 votes
Article Rating
4 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Хахахах
Хахахах
7 години по-рано

Умрелите кучета ще взимат още по-умрял. Голям смях =D

Aide be
Aide be
7 години по-рано

Che koi shte doide pri vas be? Ne se li vijdate kakvi ste che bivsh nacional shteli da vizmat. Maiko mila.

Таранка
Таранка
7 години по-рано

Човекоподобните как взеха да вият на умряло. Нас не ни мислете. При нас всички искат да идват. Изряден клуб сме без задължения. Всичко се изплаща. А вие къде сте тъпи прости малоумни люспести създания?

Мазут
Мазут
7 години по-рано

Хахахахахахаха. Насочили се те към на майка си еди кое си. Накъдето и да се насочат никой няма да им се върже на акъла. Всички ги знаят вече що за стока са. Само празни обещания и далавери. За нищо друго не стават заводското отборче и смешните му фенове дето ходят по 10 мач.