Шведски фенове нападнаха нов в Левски

0

Очакваният трансфер на защитник номер едно в шампионата на Швеция Антон Тинерхолм в Левски провокира доста бурни реакции на недоволство в скандинавската страна.

Феновете на най- знаковия и най-популярен местен отбор Малмьо наводниха с коментари социалните мрежи, след като видяха снимка, на която десният бек заедно с агентите си е на вечеря в София, а компания му правят помощникът на Делио Роси Асен Букарев и исландецът Холмар Ейолфсон.

По първоначалните информации тяхната сбирка в столичен ресторант е била, за да се отпразнува подписания договор на футболиста с 26-кратните шампиони, пише „Меридиан мач“. Притиснат от привържениците обаче, Антон Тинерхолм отрече да е парафирал контракт.

„Още не съм подписал. Имам и други предложения. В момента обмислям кое е най-доброто за мен“, написа Тинерхолм в Инстаграм, а впоследствие фотоса от София бе свален от страницата на агентите му.

Привържениците на Малмьо обаче открито заявиха, че не му вярват.

„Всички знаем, че си подписал и се опитваш да ни заблудиш“, пише един от тях.

Тинерхолм все още има договор с Малмьо, който изтича в края на календарната 2017 година. Той отказа да продължи контракта си с шведския шампион и така вбеси привържениците на тима, които го боготворяха.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]