Чудесна новина за Владо Стоянов, Мисиджан сърдит заради корейци

0
-
-

Националът Владислав Стоянов е започнал да раздвижва крака си. Вратарят отсъства вече дълго време, след като се нарани по време на лагер на държавния ни тим за световните квалификации, пише „24 часа“. Стражът на „Лудогорец“ прекарва времето си между клиниката в Барселона, където се лекува, и такава в София, където прави раздвижването. Оптимистичната прогноза за него е да започне евентуално зимната подготовка с „Лудогорец“. В противен случай ще трябва да изчака до лятото, за да се появи отново на вратата.

Наставникът на разградчани Димитър Димитров-Херо планира сериозни размествания в състава още за зимната пауза. Той е набелязал поне 6 човека, с които клубът трябва да се раздели. Сред тях е със сигурност Върджил Мисиджан, който бе свален от самолета за Истанбул, след като категорично отказал да преподпише договора си. Той се бил разсърдил, след като за него била получена оферта за доста сериозни пари от Република Корея. Шефовете на „Лудогорец“ обаче били категорични, че сумата за клуба е прекалено малка и заради това я отхвърлили. Мисиджан отдавна иска да се махне от Разград и това го обидило. Заради това и отказал да поднови контракта си.

Абел Анисе също е с изтичащ договор и ще му се търси спешно нов отбор. Вече били набелязани и новите попълнения, като вече били водени преговори с тях през лятото, но до трансфер не се стигнало. Сега обаче вече всички са с изяснени позиции и трябвало да стане по-лесно.

Със сигурност съставът на разградчани ще бъде сериозно подменен.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК