Черно море завърши годината с разгром над Лудогорец

0

Юношите младша възраст на Черно море записаха разгромна победа срещу Лудогорец в отложен мач от 2-рия кръг на първенството за родени 2002 година, информира официалният сайт на варненци. “Моряците”, водени от Тодор Каменов, разпиляха разградчани с 5:1 на стадион “Корабостроител” под Аспаруховия мост. Това бе и последният мач на Черно море за 2017 година.

Драгомир Радев даде начало на головата фиеста в 11-ата минута. Талантът на варненци изпълни по перфектен начин пряксвободен удар и не остави шансове на вратаря на гостите.

След почивката “моряците” се забавляваха и реализираха четири гола. Веднага след съдийския сигнал на второто полувреме бърза контраатака, подхваната от Паоло Пасков, който изведе Джан Хасан на стрелкова позиция и младият талант отбеляза за 2:0. В 52-ата отново Хасан с топовен изстрел от дъгата на наказателното поле реализира за 3:0, а в 60-ата отбеляза своя хеттрик в мача с глава след центриране от корнер.

Гостите намалиха от дузпа в 63-ата минута, като стражът на Черно море парира удара от бялата точка, но футболист на Лудогорец довкара за 4:1. В 70-ата Паоло Пасков оформи крайното 5:1 след пас на Радослав Златев.

До края на мача Джан Хасан уцели греда, останал очи в очи със стража на гостите, а Радослав Златев на два пъти пропусна да покачи в резултата от добри ситуации.

Съставът на Черно море: Стефан Петков, Златин Станков, Росен Стефанов, Димитър Ралчев, Радостин Желев, Драгомир Радев, Радослав Златев, Светослав Николов, Калин Георгиев (65-Мартин Милушев), Джан Хасан (72-Николай Станев), Паоло Пасков (75-Веселин Йорданов).

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]