Черноморец U15 загуби гостуването си на Ботев (Пд) (СНИМКИ)

0

Черноморец загуби гостуването си на Ботев (Пд) при U15. В мач от Елитната група до 15 години, „акулите“ отстъпиха с 1:4. Двубоят се игра на един от естествените терени на базата на „канарчетата“ в „Коматево“. Крайният резултат пък не отразява показаното на терена. Възпитаниците на Борис Борисов показаха много приятна игра. Те имаха възможност да си тръгнат с поне точка, но няколко пропуска ги лишиха от това.

В 5-ата минута Георги Трифонов откри резултата с удар от въздуха. След четвърт час игра Черноморец можеше да изравни, но удар на Георги Пенев кацна на напречната греда. Минутка по-късно обаче „акулите“ стигнаха до гол. Точен бе Димо Кръстев с удар от 20-ина метра изравни. При 1:1 двата тима се оттеглиха на почивка.

В самото начало на втората част Черноморец можеше да осъществи пълен обрат, но вратарят на домакините изби с мъка отиващата под гредата му топка. В 47-ата минута Ботев (Пд) поведе отново, след удар по диагонала на Георги Трифонов. Попадението сякаш пречупи „акулите“, които до края на мача инкасираха нови две попадения, дело на Мартин Манев и Иво Казаков.

Снимки: botevplovdiv.bg

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК