Черноморец удари лошо по Нефтохимик!

3

Черноморец нанесе сериозен удар по градския съперник Нефтохимик. След като вече имаха право да използват трите помощни терена на стадион „Черноморец“, „акулите“ договориха и централното игрище. По този начин „сините“ вече разполагат с цялата футболна база на съоръжението в кв. „Акациите“, което се счита от клуба и феновете за техен дом.

Освен че се връща към корените си, ударът за Черноморец може да се определи като двоен. Както първи KotaSport.com информира, централният терена на стадиона бе цел на Нефтохимик. „Шейховете“ влязоха в преговори за ползването му, за да не пътуват до Българово. В момента те играят двубоите си от Втора лига именно там, тъй като не могат да си позволят да плащат наема на ст. „Лазур“. В крайна сметка обаче „акулите“ стигнаха до такъв договор.

Припомняме, че Черноморец вече си осигури и спонсор за поддръжката на терените на стадион „Черноморец“. От клуба изказаха специални благодарности към Ивайло Колев, управител на фирма „Българското наследство“ ООД за предоставените средства.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]

0 0 votes
Article Rating
3 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Az
Az
6 години по-рано

Защо да е удар по Нефтохимик? Никой не им е искал стадиона, нито има намерение да им го взима, както Черноморец опита със стадион Нефтохимик.

скалата
скалата
6 години по-рано

знаят ,че никой няма да им го даде и веднага уауа ни гу искъми

Rayko
Rayko
6 години по-рано

Естетвено, че го искаха от новото им ръководство. Но нямат пари да ги вземат. Заблудените фенове никой не ги пита