Черноморец мачка на международен турнир в Скопие

0

Детско-юношеската школа на Черноморец записва поредни блестящи изяви. На международния турнир „Гази баба къп 2017“ в Скопие две от формациите на „акулите“ ( родени през 2003 година и тим, съставен от родени през 2007 и 2008 година) стигнаха до 1/4-финалната фаза на надпреварата.

Селекцията на Нено Ненов (2003 г.) бе безапелационна с 4 победи от 4 мача. Първо, с класическото 3:0, бе отнесен албанския Флямуртари. Последва успех със същи резултат над Вардар-2 (Скопие). Головете за успеха бяха дело на Красимир Батилов, Слави Диков и Вълимир Стоев. В последния мач от групата, с 2:0 бе победен и Милано (Куманово), след точни удари на Симар Емин. На 1/8-финалите Ню Старс (Скопие) също бе принуден да преклони глава пред „сините“ таланти, които с два гола на Симар Емин и един на Симеон Матев се наложиха с 3:1. За днес е предвидено изиграването на четвъртфиналите, където Черноморец ще се изправи срещу ФА на Македонската федераци, полуфиналите и финала.

Предвожданите от Петър Младенов „акули“ загубиха на старта на надпреварата с 2:5 от Ал Барса. Последваха убедителни победи с по 3:0 над Работнички Скопие и ФК Куманово. Утре бургазлии ще се изправят срещу Вардар (Скопие) на 1/4-финал.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК