Черноморец и Левски не се победиха пред погледа на Херо

0

Черноморец U15 не успя да победи връстниците си от Левски-Раковски, в 1/8-финален мач от Републиканското първенство за юноши до 15 години. Двата не успяха да стигнат до попадение, завършвайки 0:0. „Акулите” могат да съжаляват, че не успяха да стигнат до победата, след като в по-голямата част от мача владееха инициативата.

Срещата се игра на първи помощен терен на стадион „Черноморец” и предизвика сериозен интерес. На трибуните бяха куп известни футболни специалисти и деятели, сред които Димитър Димитров – Херо, Диян Петков, Алекси Желязков, Неделчо Матушев, Румен Димов, Емил Табаков, Владо Стоянов и Антон Спасов.

След равностойни начални минути, Черноморец постепенно пое контрол върху играта. В средата на първото полувреме, напречната греда се оказа верен помощник на гостите и резултатът остана непроменен. През втората част отново възпитаниците на Радостин Кишишев бяха по-дейните на терена, но трудно стигаха до чисти голови положения. Левски пък разчиташе основно на контраатаки. Съперниците си размениха по едно сериозна възможност, от която обаче не успяха да се възползват. Така срещата приключи при нулево равенство.

Реваншът между Черноморец и Левски-Раковски ще се проведе на 11 юни (неделя) в София. Началото на двубоя е насрочено за 10:30 ч.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК