Черноморец започна подготовка с нов старши треньор и наказвал Нефтохимик

0

ФК Черноморец 1919 започна подготовката си за пролетния дял от първенството на „А” Областна футболна

[sociallocker id=5830]

група. Първата тренировка на тима за 2017 година беше проведена от новия старши треньор Слави Костенски. Той е юноша и дългогодишен футболист на „акулите”. Костенски ще работи заедно с легендата на родния футбол и директор на „синята” ДЮШ Радостин Кишишев.

На днешното занимание присъстваха 14 футболисти. Между тях беше едно ново попълнение – Петър Кънчев. Нападателят има опит и на ниво „А” група, където се състезава с екипа на Видима – Раковски. Играл е още за Нефтохимик, Локомотив (ГО), Академик (Свищов),  Несебър, Спартак (Пд) и други отбори. С екипа на Видима Кънчев бележи гол на Нефтохимик, с който неговият отбор елиминира Нефтохимик от турнира за Купата на България.

„Започваме с един нов играч – Петър Кънчев. Преговаряме и с други, но новите няма да бъдат повече двама – трима. За момента няма футболисти, с които да се разделяме. Амбициите ни са такива, каквито подхождат на името Черноморец – победа във всеки мач. Ще работим в екип с Радостин Кишишев, който няма абсолютно никаква нужда от представяне, не само в България, а и по света. Надявам се изградим боеспособен отбор, който, освен да побеждава, да носи и удоволствие на своите привърженици с играта си”, заяви за клубния сайт на ФК Черноморец 1919 наставникът на тима Слави Костенски.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]