Челси в преговори за голмайстора на Рома

0

Челси преговаря с Рома за привличането на двама играчи, които могат да струват на клуба около 77 милиона паунда (87 милиона евро). Става дума за голмайстора Един Джеко, за когото се смята, че „вълците“ искат 57 милиона лири (около 64 милиона евро), за да го пуснат обратно в Англия. Другият е защитникът Емерсон Палмиери, оценяван на 20 милиона паунда. На този етап обаче, има сериозно разминаване в оценката на футболистите за двамата футболисти, тъй като засега от Челси дават общо само 50 милиона евро, които са твърде недостатъчни за италианците.

Огромно признание за Бербатов! Наредиха българина сред най-добрите нападатели в историята на Висшата лига

„Водят се разговори, но ще видим дали ще бъдат успешни. Засега няма нищо сигурно, но Конте е страхотен мениджър и Емерсон ще се радва да играе за него“, заяви агентът на бранителя Фернандо Гарсия.

Антонио Конте силно иска да подсили атаката на „сините“, като насочи вниманието си към Джеко, след като Анди Каръл се контузи и това провали потенциалното му преминаване на „Стамфорд Бридж“.

Ето го най-скъпия африкански футболист в историята

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]