ЦСКА чака Стоичков

0
-
-

Христо Стоичков ще се прибере в България около 10 юни. Визитата у нас на един от акционерите в ЦСКА се очертава да е непосредстве­но след края на сезона 6 Пър­ва Лига. Камата ще има раз­говори с отговорните фактори на „Армията“, а на 14 юни ще стане част от благо­творителния шоу-мач на Ди­митър Бербатов. „Той е най-големият!“, представи го Митко преди седмица.

Между 27 май и 3 юни пък Стоичков ще бъде на обикол­ка с круизен кораб в Карибите. Ицо няма да си идва само заради организираната от Бербатов и Луиш Фиго среща на „Васил Левски“, а се готви да освободи графика си, като пристигне около седмица по-рано. В един от дните на престоя си тук той ще от­скочи до „Армията“.

За последно Камата бе в България за малко повече от седмица в края на декември – от 20-и до 29-и. Стоичков изгледа и един мач на армейците по-рано през сезона. Той бе на трибуните при разгрома с 5:1 над Нефтохимик в Борисовата градина на 14 август. Тази визита на Стоичков бе свързана със сватбата на малката му дъщеря Хри­стина.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК