ЦСКА чака двама нови в Испания

0

ЦСКА очаква още две попълнения на лагера в Испания. Армейците продължават опитите да вземат централен защитник, който да може да играе и като опорен халф. Поне засега клубът не е постигнал окончателна договорка с такъв футболист, макар да имат конкретна опция, пише „Тема спорт“. По време на престоя в Испания обаче се очаква към червените да се присъедини бранител с търсения профил.

Промени в ЦСКА след идването на Янев и Манчев, Джони Велинов с нови функции

Отделно от това ЦСКА желае и още едно крило, въпреки че почти сигурно ще подпише с Андре Монтейро -Укра. 29-годишният португалец в момента е процедури в Щутгарт, но ще е готов за игра или за последния кръг от редовния сезон, или за първия мач от плейофите. ЦСКА завършва първата фаза от шампионата срещу Левски на 18 март.

Стамен Белчев: Не трябва да се заблуждаваме (ВИДЕО)

Стамен Белчев заяви, че очаква ръководството да предложи договор на Укра. Въпреки това клубът се оглежда за още един флангови футболист, който да е по-млад от португалеца. Освен това настоящото ляво крило Енрике е под наем от Атлетико Минейро до лятото и може да не остане на „Армията“, така че в ЦСКА мислят в перспектива за този пост.

Възможността червените да вземат и трети централен нападател преди началото на пролетния дял поне на този етап е минимална.

ЦСКА вкара 8 гола на тима на Фабио Капело (ВИДЕО)

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]