ЦСКА с важна информация за феновете

0

ЦСКА пусна важна информация за феновете, които ще подкрепят отбора в дербито за Купата на България с Лудогорец. Ето какво съобщават „червените“ на официалния си сайт:

Армейци,

утре (14 декември) от 17:30 часа ЦСКА приема Лудогорец на стадион „Българска армия“ в 1/4-финален мач от турнира за Купата на България. Двубоят ще бъде последен за клуба ни през 2017 година и очаквано предизвиква огромен интерес сред многобройните червени привърженици.

За да се избегне струпването на фенове пред входовете на стадиона, молим всички вас да дойдете на „Армията“ по-рано. В 16:00 часа стадионът ще бъде отворен и ще можете да заемете своите места.

Създадена е специална организация за мача и ви приканваме да влезете на стадиона от входа, посочен на вашия билет.

Билетите за двубоя са в продажба и могат да бъдат закупени от фен магазина на стадиона и от мрежата на Тикетпро, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange, Билетен център на НДК и касата на „Арена Армеец“.

Утре касата до фен магазина ще отвори в 11:00 часа, а всички останали – в 14:30 часа.

ЦСКА и Мтел ще зарадват трима от вас, които ще подкрепят отбора в мача за Купата, с уникални смартфони, които ще бъдат гравирани с вашите имена и емблемата на клуба.

За да спечелите смартфон, трябва да закупите билет за мача и да регистрирате 16-цифрения уникален номер от него, който ще намерите в горния му десен ъгъл. Притежателите на абонаментни карти също ще имат шанса да спечелят специалния смартфон. За целта те трябва да въведат 5-цифрения номер от абонаментната карта.

Фен клуб „Сектор Г“ обяви дрескод за мача „Всички с шал“. Вземете своя и нека целият стадион почервенее!

ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]