ЦСКА реагира светкавично при продажба на Каранга, има списък с набелязани заместници

0

Селекционното звено на ЦСКА вече се оглежда за още един централен нападател. Червените имат списък с няколко имена, които са били набелязани още преди месеци и са в полезрението на клуба, пише „Тема спорт“. На „Армията“ са започнали да проучват актуалната ситуация около тези футболисти и имат готовност да стартират светкавични преговори, ако стане ясно, че Каранга няма да продължи кариерата си в ЦСКА. Набелязаните играчи са наблюдавани през последните месеци.

Каранга получи оферта, която не може да откаже

На червените вече им се наложи да действат във форсмажорна ситуация през зимата след продажбата на Недялков в Далас. Броени часове по-късно обаче за „Армията“ бе договорен бразилецът Жеферсон. По подобен начин в ЦСКА ще действат, ако се стигне и до раздяла с Каранга.

Чичо Митко за Каранга: Може да пътува с камила

В момента с отбора тренира само един централен нападател – новото попълнение Бланко. Колумбиецът бе привлечен през декември. В групата, която се готви в Сандански, е и юношата Радослав Живков, но е ясно, че той едва ли може да бъде опция за пролетните мачове в Първа лига.

Кулма се завръща в Южна Америка

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]