ЦСКА пъди Кубемба

0
-
-

ЦСКА със сигурност няма да разчита на Кевин Кубемба от лятото. Нападателят дойде преди няколко месеца в София, но до момента не е направил нищо, за да впечатли треньори и ръководство и да остане в Борисовата градина. Решението е взето и той ще приключи с престоя си при „червените“.

Очаква се да бъдат освободени и няколко от българските футболисти, които не показват развитие. В момента вторият състав на ЦСКА, в който те трябваше да трупат опит, е на ръба на изпадането от Втора лига и повечето от по-опитните играчи били тотално разочарование.

Вече тече сериозна селекция, като са набелязани играчи от унгарското и дори френското първенство. От Гърция също се очаква да бъде привлечен поне един централен нападател.

Фен, пристигнал чак от Хонконг, изненада всички на стадион „Българска армия“. Той направи снимки на всичко, до което се докосна, и дори обядва в ресторанта на стадиона. Най-много китаецът се зарадва на срещата си с Георги Велинов, като му бе обяснено, че една от звездите, които толкова усилено снима, е посветена точно на човека, който се разхожда по алеята. Джони Велинов бе в компанията на Веселин Яневски, който отговаря за вратарите в школата. Китаецът бил фен на „Манчестър Юнайтед“ и харесал ЦСКА заради Димитър Бербатов. Той знаеше само няколко думи на руски и „благодаря“ на български.

Билетите за дербито с „Лудогорец“ вече са в продажба, като от Борисовата градина с нетърпение очакват съдийското назначение след скандалите в двубоя преди 2 седмици.

Източник: „24 часа“

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК