ЦСКА продава национал за 700 000 долара

0
-
-

Шефовете на ЦСКА се очаква всеки момент да финализират продажбата на национала Антон Недялков в турския „Коня“. Представител на тима, завършил на 10-о място миналия сезон в елитната дивизия на комшиите, пристигна в София за преговори. Турците са завишили офертата към 24-годишния ляв бек на 700 000 долара, след като бяха склонни само на половин. „Червените“ ще получат също така и добър процент при евентуална препродажба на Недялков. С „Коня“ преди десетина дни подписа и бившият халф на „Левски“ Мехди Бурабия.

Недялков излезе титуляр за ЦСКА при победата с 1:0 над „Берое“ в контрола на „Армията“ пред 5000 зрители в петък вечерта. Гола вкара Фернандо Каранга в средата на първото полувреме след пас с пета на
Кирил Десподов.

Старши треньорът Стамен Белчев заяви след седмата поредна победна контрола, че неговият тим ще бъде готов на 95 процента за началото на шампионата. „Полезна проверка особено за нашия отбор, да видим, че имаме много за изчистване особено във фаза защита. Знаем, че отборите в България ще играят срещу нас много затворено. Трябва да използваме фланговете. Имаме бързи футболисти, трябва да използваме качествата им“, коментира наставникът от Хасково.

Един от най-опитните футболисти на „червените“ Станислав Манолев коментира забраната на ЦСКА да играе в Европа.

„Не беше много хубаво каквото направиха. Ако бяхме играли, щяхме да отстраним „Иртиш“ с голова разлика. Лошо ни повлия. Феновете заслужават отборът да е в Европа. Най-големият плюс за един футболист е да играе в Европа и в първенството. Бях доста години навън, в България като че ли се чувствам по-добре. Заради семейството и жена ми оставам тук, чакам и детенце. Не ми се излиза в чужбина, ако трябва да съм честен“, заяви Манолев.

Източник: „24 часа“

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК