ЦСКА последва Левски – подписа с Viber

1

ЦСКА подписа договор за партньорство в Viber. По този начин „армейците“ се присъединяват към големия си съперник Левски, който преди по-малко от месец стана първият футболен клуб в България с информационен канал в мобилната платформа Вайбър.

Ето и какво написаха от ЦСКА на официалния си сайт, по повод днешното събитие:

Най-обичаният клуб в България – ЦСКА и Viber, едно от водещите приложения за разговори в света, подписаха договор за партньорство.

ЦСКА е първият и единствен български футболен клуб с чат бот във Viber. Ботът е интегриран в официалния публичен акаунт на ЦСКА и предоставя на последователите във Viber повече информация за билети и мачове на клуба, както и новини около отбора. В рамките на следващите няколко месеца чат ботът ще бъде обогатен, за да даде на феновете на клуба още възможност за интеракция – да печелят награди, свързани с любимия отбор.

Емоциите около всички мачове на ЦСКА феновете могат да споделят и във Viber с новия стикер пакет на отбора. Стикерите са безплатни и достъпни за всички в България и по света, като позволяват автоматично последване на акаунта на ЦСКА във Viber.

Партньорството между ЦСКА и Viber беше обявено на пресконференция на стадион „Българска армия”, на която присъства и Атанас Райков, директор бизнес развитие на Viber за Централна и Източна Европа и страните от ОНД, спортният директор на ЦСКА Пламен Марков, помощник треньорът на отбора Даниел Моралес и футболистите Фернандо Каранга и Кирил Десподов.

„Щастливи сме, че с един от най-обичаните професионални футболни клубове в България успяхме да реализираме подобно мащабно партньорство, което да предостави на милионите фенове на отбора в България и по света страхотно изживяване във Viber. Очакваме тематичният стикер пакет, изпълнен с любими слогани и реплики на клуба, и функционалният чат бот, който дава информация за билети, класирания и новини, да обогатят емоциите на запалянковците и да допълнят стратегията за развитие на клуба”, заяви Атанас Райков.

„Щастлив съм, че вече сме партньори с Viber. Вярвам, че сътрудничеството ни да бъде успешно”, обяви спортният директор на ЦСКА Пламен Марков.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Тониньо
Тониньо
6 години по-рано

Вечно една крачка след Левски… Така бе с цска септемврийско знаме, така е и с литекс- София 😀