ЦСКА получава „Армията“ и Панчарево утре

0

Часове делят ЦСКА от това официално да получи „Армията“ и Панчарево за дългосрочно ползване. Червените ще бъдат обявени като победители в конкурса за базите утре. Съобщението се чака от дружеството „Сердика спортни имоти“, което е принципал на стадиона и Панчарево и е дъщерно на Министерството на спорта.

Процедурата, очаквана утре, е чиста формалност, тъй като Красен Кралев вече обяви, че ЦСКА отговаря на всички условия, за да получи „Армията“ и Панчарево. Официалният договор за дългосрочното им стопанисване (за 10 години) почти сигурно ще бъде сключен още в четвъртък – 4 януари. Крайният срок за парафирането на контракта е до 10 януари, но де факто няма смисъл да се изчаква до последния момент, пише „Тема спорт”. В даден момент през 2018 г. се очаква ЦСКА да поднови договора за 30 години, тъй като ще бъде прието ново законодателство.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]