ЦСКА инвестирал близо 2 млн. лв. за дейности по „Армията“ и Панчарево, ще има и още

0
-
-

Ръководството на ЦСКА е инвестирало близо 2 милиона лева за дейности по „Армията“ и Панчарево от лятото насам, но с това далеч няма да се изчерпят налетите суми за базата. През

[sociallocker id=5830]

пролетта червените ще продължат усилените ремонти в Панчарево. Там ще бъдат възстановени бунгалата, като според информация на „Тема Спорт“ само в тях ще се инвестират 1 милион лева. Предстои също и изграждането на други постройки, сред които възстановителен център, както и общежитие, но то ще бъде на по-късен етап.

Отборът ще се готви изцяло в Панчарево напролет, а в по-дългосрочен план идеята е всички играчи от представителния състав и от школата да спят в базата.

До този момент в Панчарево бяха обновени напълно двата терена, а напролет ще бъде изграден и трети. Отделно почти са завършени съблекалните, а ще има и малка трибуна.

Инвестициите в базата са основен приоритет на главните акционери Гриша Ганчев и Юлиян Инджов и те ще наливат интензивно суми в тях. Ръководството на ЦСКА също така ще предоговори отношенията си с министерството на спорта за „Армията“ и Панчарево.

Източник: „Тема спорт“

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]