ЦСКА загуби точки в Горна (ВИДЕО)

0

Локомотив (Горна Оряховица) и ЦСКА-София завършиха 0:0 в мач от 18-ия кръг на Първа лига. Стадионът в Горна Оряховица беше пълен, като 7000 билета са били продадени, а 2000

[sociallocker id=5830]

ученици са влезли безплатно.

Срещата започна с минута мълчание в памет на жертвите, които загинаха при инцидента Хитрино.

Домакините можеха да открият резултата още в 3-ата минута, когато бранителите и вратарят на гостите не се ориентираха добре, но Матиас Курьор не успя да вкара в празната врата. Само четири минути по-късно Йордан Апостолов шутира силно от 15-16 метра, но за късмет на червените тя срещна тялото на намиращия се пред голлинията Рафаел Перез.

Червените отговориха подобаващо в 16-ата минута, когато Станислав Манолев стреля с глава след центриране от корнер, но Банков спаси. Последва бърза атака на домакините, при която Бумал бутна в гърба Симеон Мечев, играчът на Локо падна и поиска дузпа, но реферът Ивайло Стоянов прецени, че всичко е според правилата и не отсъди 11-метров наказателен удар.

Малко след тази ситуация наставникът на гостите Стамен Белчев извърши принудителна смяна – на мястото на контузения Милчо Ангелов се появи Преслав Йорданов.

В 31-ата минута Никола Колев добре нахлу фронтално срещу вратата на горнооряховчани и шутира от границата на наказателното поле, но покрай лявата греда на Банков.

Малко по-късно Колев отново стреля опасно след подаване на Диого Виана, но Банков изби в корнер. В края на полувремето и домакините имаха добър шанс да отбележат, но шутът на Кифуети от 17 метра не се получи и излезе високо над напречната греда.

Пет минути след началото на втората част Локо като по чудо не откри резултата. Апостолов стреля от 6-7 метра с глава след центриране от фаул, но Китанов някак успя да спаси.

В 55-ата минута ЦСКА-София можеше да остане с човек по-малко след пореден фаул на Петрус Бумал, който имаше жълт картон, показан за грубо нарушение в края на първата част.

Шест минути по-късно Диого Виана шутира силно от 15 метра, но над напречната греда. В тази ситуация бранител на домакините бутна футболиста на червените, който след изстрела падна и поиска дузпа, но Ивайло Стоянов остана безмълвен.
В крайна сметка мачът завърши наравно, а ЦСКА загуби две точки в Горна Оряховица.

ЛОКО ГО – ЦСКА-СОФИЯ 0:0

ЛОКО ГО: 91. Банков, 8. Желев, 33. Цонков, 37. Керчев, 6. Фиданин, 24. Ндонг, 88. Апостолов, 7. Мечев, 30. Атанасов, 19. Курьор, 14. Кифуети

ЦСКА-СОФИЯ: 12. Китанов, 3. Недялков, 4. Чорбаджийски, 5. Перез, 6. Пинто, 7. Виана, 11. Манолев, 20. Бумал, 22. Колев, 26. Кулма, 29. Ангелов

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]